Belépési adatok

*
*
*
*

 

*
*

Rólunk

A Wildhorse Energy dinamikusan fejlődő energetikai vállalat, amely Közép- és Kelet-Európa vezető energiaellátójává kíván válni a felszín alatti szénelgázosítási technológia (UCG) alkalmazása és az uránérc-bányászat által.

Cégünk nagy lehetőséget lát projektjeiben, melyek biztosítják, hogy hosszútávon meghatározó szereplője legyen a régió energiaellátásának. A jelentős importfüggőség miatt mind a kormányok, mind az ipari földgáz fogyasztók fontosnak tartják az energiabiztonságot. Magyarországon több, UCG technológiára alkalmas kőszén kutatási területtel rendelkezünk, köztük legfontosabb a Mecseki UCG Projekt, melyről hamarosan elkészül a banki megvalósíthatósági tanulmány.
Cégünk 42,9 km2 uránérc kutatási területtel rendelkezik a Mecsekben, mely a MECSEK-ÖKO Zrt. bányatelkeiről leválasztandó 19,2 km2 területtel együtt alkotja a Mecseki Urán Projekt célterületét. Arra törekszünk, hogy a két állami tulajdonban lévő céggel, a MECSEK-ÖKO és a MECSEKÉRC Zrt-vel együttműködve újraindítsuk az uránbányászatot.
 
Bővebb információ: www.wildhorse.hu